Nyt koncept ved Street food i Horsens gør madoplevelsen let tilgængelig

Street food i Horsens gør bestillinger hurtige og maden let tilgængelig

Street food er gjort let tilgængeligt for dig. Posthuset Horsens byder på god mad i et koncept, der gør ventetiden overskuelig.

Den gode madoplevelse er tæt på dig. På Posthuset kan du nemlig anvende et helt nyt bestillingssystem. Du kan sætte dig til rette med det samme og vælge af bodernes lækkerier fra dit bord. Du skal blot scanne QR-koden på bordet med din telefon, og derefter har du adgang til bodernes menukort. Når du har valgt din mad og betalingsform er der kun en lille ventetid tilbage. Når din mad er klar får du besked via din telefon. Og det er alt sammen krydret med billige priser og hyggelig stemning.

Foretrækker du at bestille din mad ved at gå op til boderne er der selvfølgelig også mulighed for det.

posthuset horsens skal du have den bedste oplevelse!

Gode events og fede koncerter

Vil du skrue ekstra op for den festlige stemning byder Posthuset på mere end blot mad.

Der er både events og koncerter i vente.

Det vigtigste er, at du skal have den fedeste oplevelse. Derfor booker Posthuset Horsens artister til koncerterne, der giver dig den bedste aften. Du kan løbende følge med i Posthusets udvalg af events på event-siden. Koncerterne annonceres på koncert-siden, hvor det også er muligt at købe billetter.

Til både events og koncerter kan du gøre mad og drikke til en del af oplevelsen. Posthuset sørger for en skræddersyet oplevelse, der passer til jeres behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *