Realskole på Fyn

vores børn er det vigtigste vi har, og det er os som voksne der har ansvaret for at udvikle vores børn fagligt og socialt så godt det er muligt. Det kan man så gøre på rigtig mange måder – nogle vælger folkeskolen, andre privatskoler og andre igen Realskoler. Meget handler om familiens økonomi, og om det rigtige skoletilbud til ens børn.
Uanet om man er mega klog eller har nogle faglige udfordringer, så handler skole gangen om at rykke en elev fra et standpunkt til et standpunkt der ligger en tand højere, år for år.
for os har det betydet at vi fik vores søn på naar.dk da hans folkeskole ikke rigtig kunne udvikle ham i forhold til hans potentiale, og at han havde brug for at få de udfordringer der skulle til før han kunne sidde stille på sin stol.
Dette formåede Nørre Aaby Realskole at gøre – og de huller han havde efter sin skolegang i folkeskolen, fik han hurtigt fyldt ud med den viden der skulle til – han trivedes der, og var glad for de lærere han havde, og han fandt hurtigt sammen med andre drenge på hans egen alder og som han sagde, de havde det skide sjovt sammen.

For os var det givet rigtig godt ud at have vores dreng gående på naar.dk – og det at de formåede at skabe tryghed og trivsel for vores søn, er jeg sikker på også var det der gjorde at han rykkede fagligt.
Jeg tænker også at det fællesskab som Nørre Aaby Realskole får skabt for eleverne har en stor betydning for deres sociale udvikling – ikke at vi som forældre fralagde os ansvaret for hans sociale og faglige udvikling, men han var nået en alder, hvor han ikke længere syntes at vi som forældre var så sjove at høre på.
Nørre Aaby Realskole er en lille skole med 400 elever, og det at der stadig er små skoler som denne, er efter min mening en stor mangelvare efter vi har fået de mange store skolesammenlægninger.