Børnemøbler er virkelig blevet en stor ting

Måske kan du selv huske, da du var lille, at du fik et møbel til dit børneværelse, og det var næsten som at få et gigantisk stykke legetøj, for selvom det ikke var legetøj, så var det jo gigantisk, og det var noget, der var givet til en, som man kunne indføre på værelset, og det lignende lidt noget, som de voksne brugte bare tit i en sejere udgave, så man selv kunne lege en lille, sej voksen.
Godt nok ville man måske hellere have haft en køjeseng, der lignede et fort, hvor der også var en rutsjebane til, men hvis man plagede efter den slags, så fik man pænt at vide, at den slags var der ikke penge til – og man kendte da heller ikke andre, der havde den slags, så det var nok forbeholdt de børn, som der havde velstillede forældre.
Men det er blevet en helt andet ting i dag! klik her for eksempel og se nærmere.

Det er et helt eventyr med børnemøbler

Et børnemøbel kan jo sagtens være det, som vi viser dig herover, selvom man tit ser det brugt ved udendørskøkkener af den slags, der tit skifter opholdssted, eller man benytter det til at sidde i, når man er udenfor i haven.
Men voksen børn kan også bruge den slags, så længe man har slebet pallerne til og givet det noget lak eller en anden beskyttelse.
Men moderne børn er virkelig heldige, for de kan få nogle møbler, som der er skræddersyet til dem og som ikke har været brugt før, for tidligere måtte man nøjes med, at ens forældre bankede nogle møbler sammen i et skur, og de møbler kunne man tit komme til skade på.
Eller også var det aflagte borde og stole, hvor man skar noget af benene, så det var nemmere for de små mennesker at bruge dem, og så var møblerne bestemt ikke særligt holdbare.
Så man bør virkelig som ungt menneske sætte pris på, at man kan få nogle møbler, der er lavet direkte til børn, for den slags havde generationerne før da ikke adgang til.