Velo Freeze nikotinposer

Rygning er nu ved at være så dyr, at jeg har søgt efter nogle lidt mindre kostbare alternativer til mine smøger. Jeg ved godt at nogen så vil sige at jeg skal stoppe med at ryge, men nu kan jeg godt lide virkningen af nikotinen, den gør mig rolig – og hvis jeg kan nøjes med at tage nikotin frem for medicin så er det vel også en fornuftig løsning. Jeg har altid haft røget mentol smøger, men de blev jo forbudt af en eller anden årsag, men nu kan jeg både få nikotinen og mentol smagen med disse Velo Freeze Nikotinposer. Jeg havde aldrig drømt om at jeg skulle tage sådan noget, men det er ligesom blevet lidt populært der hvor jeg kommer. Heldigvis hverken skader det eller misfarver det tænderne, for jeg er lidt øm om mine hvide tænder.

Velo fra Nikopouches.dk

Heldigvis opdagede jeg at disse nikotinposer havde skiftet navn, og jeg vidste at jeg kunne få dem på nettet. Jeg forsøger om jeg kan drosle lidt ned på nikotin indholdet, men samtidig få den friske smag. Selvom det er nikotin, så kommer der ikke længere røg ned i mine lunger, og jeg hoster heller ikke længere så meget, så lidt godt er der ved det, at jeg har skiftet smøgerne ud med Velo. Jeg lugter heller ikke længere langt væk af røg, når jeg har været en tur i byen med gutterne, og mine forældre tror at jeg er stoppet med at ryge, så den tro lader jeg dem blive i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *