Tid til plantekasserne

Solen skinner, foråret er på vej, og det er tid til at få plantekasserne købt eller frem, og få sat gang i både blomster, planter og urter eller grøntsager. Jeg har selv en del af disse plantekasser stående i min have – det er så dejligt nemt at holde styr på, hvor hvad står, og så er det nemt at luge ukrudt, når plantekasserne er i en højde, hvor man ikke skal ned på knæ for at luge ukrudtet væk. Jeg har også opdelt mine plantekasser – så jeg har urter i den ene, lidt grøntsager i en anden, og blomster og planter i resten. Jeg har lige anskaffet mig nogle nye plantekasser fra lyngeshop.dk – og her valgte jeg dem med hjul på, da de skulle stå på terrassen, og jeg gerne ville kunne skubbe dem rundt uden besvær.

Plantekasser med skiftende blomster

Hvor er det nemt, at udskifte et indhold i disse plantekasser, for det er jo kun det indhold der er i hver enkelt kasse, man skal fjerne, og så er man sikker på at det hele er fjernet på en gang, så der ikke vokser et vildskud op, efter en ny omgang af andre blomster eller planter. Det var nogle super fede plantekasser jeg fik hjem til min terrasse i rust stål, de passede bare så flot ind sammen med mine havemøbler og mur – og de flerfarvede blomster blev meget mere fremtrædende i dem. Nu har jeg jo haft mine plantekasser i mange år, så kvaliteten af dem er super.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *