Pensionister lån udenom banken

Det er kendt at man som pensionist ikke altid kan få lov til at låne penge i Banken, ene og alene fordi man er pensionist – det lyder ikke helt fair, og det er da godt at der så er et tilbud fra andre der gerne vil låne os pensionister penge til noget vi gerne vil have. Selvfølgelig skal man kunne betale pengene tilbage, men bare fordi man er pensionist, så er det ikke ensbetydende med, at man ikke har pengene. Mange pensionister har penge i deres boliger stående som friværdi, og nogen gange kan denne friværdi bruges til at man kan låne penge et eller andet sted.

Simpelkredit.dk

Her kan du hurtigt lave en uforpligtende ansøgning om et lån, og det er selvom du er pensionist, udenlandsdansker, bankafvist eller af anden årsag har fået et nej fra din bank. Det lyder nemt at man bare kan få lavet et lån af penge, men der er selvfølgelig også nogle grænser for hvor meget man kan låne, hvis man i forvejen er på fallittens rand. Jeg selv var ikke bange for at tage lån, dengang jeg var yngre, for jeg var altid villig til at tage et ekstra job, hvis jeg stod og manglede noget jeg gerne ville have. Jeg lånte pengene, fik det jeg gerne ville have, og betalte så altid pengene tilbage. Dette gør selvfølgelig at jeg er det man kalder en god kunde, og kan derfor altid låne penge alle steder, fordi jeg altid har betalt mine regninger til tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *