Nyd et golfophold i Jylland

Nogen gange kan man godt blive lidt træt af at spille golf det samme sted, og her er der heldigvis mange steder hvor man kan tage et weekendophold og så få spillet på en anden og ny golfbane. Et sted jeg selv ynder at tage hen, når jeg trænger til forandring i mit golfspil, er på hotelopushorsens.dk – når jeg lige skriver deres hjemmeside ind, så er det fordi, at man så hurtigt kan gå ind og kigge på hvad det er de tilbyder ud over golfspillet. Deres golfbaner ligger i et smukt område, omgivet af skov og fjord, og er med til at give en unik oplevelse i en afstressende atmosfære. Deres baner er gode og velholdte, og er til golfspillere på alle niveauer. Jeg selv og min kæreste har været afsted på en af disse golfophold, og jeg kan kun sige at det var en ren fornøjelse, og en dejlig afslappende weekend.

Golfophold

Det er jo ikke altid at solen skinner den dag man lige skal ud og spille golf eller når man er på et golfophold. Men som jeg plejer at sige, så er der ikke noget dårligt vejr, men dårlig påklædning – og så kan jeg godt lide at blive opvarmet med et varmt bad, og opvartet med en dejlig middag bagefter. Vi er mange gange på et golfophold jylland hvor vi så kan spille golf og nyde den jyske natur og samtidig besøge familien. Hotel opus har virkelig nogle gode gourmet oplevelser på deres menu kort, så det kan anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *