Låneberegning til huskøb

Drømmeboligen stod på nettet, prisen var lidt over det vi egentligt lige havde regnet med at vi ville investere i et nyt hus, men nogen gange skal man alligevel følge sine drømme. Nu er jeg så lige den type, der godt kan lide at undersøge tingene så jeg også er helt sikker på at jeg nu også har pengene til at sidde i et hus for, og så jeg ikke kommer til at sidde så dyrt, at livet bliver kedeligt at leve. Jeg havde ikke helt styr på diverse udlåns muligheder der fandtes – så jeg forhørte mig lidt omkring og søgte lidt på nettet – så faldt jeg over den side der hedder Pantebrevslån.dk og her stod der faktisk helt nøjagtig hvordan man lige beregner hvor meget man kan låne til et huskøb.

Hvor meget kan jeg låne?

Jeg behøvede ikke at spørge hvor meget kan vi låne til hus nogen steder, for jeg kunne selv lige regne det ud, efter opskriften på Pantebrevslån.dk – Peace of cake, som man siger. Det jeg selv syntes der er vigtigt at finde ud af, er hvor stort et rådighedsbeløb der er tilbage, når alle faste udgifter er trukket fra ens indtægter – for hvis der ikke er nok til at man også kan forsøde livet, så skal jeg lade være. Der er også et minimumskrav som rådighedsbeløb som man skal have inden man kan låne. Vi havde det der skulle til, lavede ansøgningen, og vupti, så havde vi lige pludselig det nye dejlige drømmehus fra nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *