Horsens har gode spisesteder og gode events

Horsens er blevet en by, hvor der arrangeres store og gode events. Dette kombineret med god mad, er sikkert noget der kan tiltrække mange mennesker og især den unge generation. Os af den lidt ældre generation, vi tager nok vores luksus på en anden måde, det er nok mere operahuset i København med en super dejlig gourmet mad og en godt hotel til en overnatning. Nu står jeg selv for sådanne aktiviteter, hvis jeg ønsker sådanne events eller oplevelser, for min kæreste kan bare ikke finde ud af det, og jeg er faktisk ved at være godt træt af det. Men nu kan jeg da heldigvis selv, både finde og opfylde disse ting for mig selv.

Spisested i Horsens med fisk

Jeg nyder en god fisk, eller fiskeret med rejer eller hummere. Det er ikke så ofte jeg får det herhjemme hos mig selv. Det minder mig om, at jeg måske skulle invitere ungerne ud og spise et eller andet sted. Horsens har mange gode steder, og når jeg søger horsens spisesteder kommer posthuset i Horsens frem, de har også events står der, så kan jeg jo lige finde en eller anden ting vi kunne opleve sammen, og så få lide at spise samtidig. Jeg tænker mange gange på det, men det er ikke altid jeg får sat det i gang. Nogen gange er det økonomien der spiller en rolle, og andre gange passer det bare ikke ind i de andres planer, eller jeg går simpelthen og glemmer det igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *