Griller du også?

Barbecue er en madlavningsteknik, hvor man griller mad over åben ild. Maden tilberedes normalt på en grill, en rist lavet af metalstænger, der opvarmes af flammerne fra ilden.

Barbecue har eksisteret i århundreder. Den første kendte brug af ordet “barbecue” var i 1755 i en bog med titlen A Journey to the Western Islands of Scotland af Samuel Johnson. Johnson skrev, at skotterne tilberedte kød over et “grillet” bål.

Med tiden er barbecue blevet populært over hele verden. Der findes nu utallige opskrifter på forskellige typer grillretter, lige fra ribben og kylling til burgere og hotdogs.

Der er mange forskellige måder at tilberede grillmad på. Nogle mennesker foretrækker at tilberede den ved indirekte varme med kul eller træ som brændselskilde. Andre foretrækker at bruge en gasgrill, som giver mere kontrol over tilberedningstemperaturen.

Uanset hvordan du tilbereder den, er der ingen tvivl om, at grillmad er lækkert! Uanset om du griller derhjemme eller spiser ude på en grillrestaurant, er der intet bedre end et godt stykke grillet kød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *