Gem filer i skyen og skriv online.

Vi kender det alle. Man har gemt mange vigtige filer på computeren, men ønsker egentlig en backup. Men man ved ikke lige hvordan eller hvornår man skal få det gjort. Pludselig brænder computeren sammen, og alle ens filer er forsvundet. Det er en rigtig ærgerlig oplevelse, men der er heldigvis en løsning. Hos Onlime.dk kan vi hjælpe med at bevare både dine billeder og filer i skyen. Vi hjælper med sikkerhedskopiering, så du altid kan bevare de informationer, der er så vigtige. Vi tilbyder abonnementsløsning, hvor man selv kan vælge hvad der skal sikkerhedskopieres. Vi har blandt andet familie abonnement hvor op til 5 medlemmer kan sikkerhedskopiere deres filer. Derudover har vi også erhvervs abonnement, nemlig Omline Erhverv, hvor virksomheder kan få lavet backup samt få adgang til relevant support.

Brug af Cromecast

Når familien sikkerhedskopierer kan man også dele fælles fotoalbum, og derefter bruge TV-skærm med Cromecast eller Apple TV til at vise de dejlige ferieoplevelser og andre minder I har sammen som familie.

Det er også muligt at billeder og filer fra telefonen kan overføres til vores app og dermed bliver en del af skyen. Vi har alle mange billeder liggende på telefonen, og det vil være ærgerligt at miste dem. Vi kender nok til at vi udskyder tidspunktet hvor vi vil overføre dem til computeren og så glemmer vi det. Vores løsning er nem og hurtig og fremfor alt sikker.

Gå online med Word

https://onlime.dk/word-online/ er et af de produkter vi tilbyder ved os. Her har man Word med i abonnementet, så man kan tilgå programmet når man er online. I denne version er det lettere at dele dokumenter med andre samt se deres ændringer i realtid. Man kan tilmed redigere dokumentet i internetbrowseren.
Man kan altid kontakte os på mail eller telefon, såfremt man har spørgsmål til vores produkt. Vi samler helst på tilfredse kunder, hvorfor det er vigtigt at vi løbende modtager feedback på jeres oplevelse med vores produkter.
Vi glæder os til at se jer på onlime.dk