Få optimal komfort med ergonomiske hvilestole

Hos Farstrup Comfort Center specialiserer vi os i salg af de ergonomiske hvilestole fra Farstrup samt Jensen senge. Siden starten i 1996 har Farstrup Comfort Center udviklet sig yderst positivt, og vi kan mærke at efterspørgslen på vores specielt udvalgte kvalitetsprodukter vokser og vokser. læs mere om farstrup comfort her og find din nye stol i dag!

Fokus på individuel komfort

Vi arbejder hele tiden konstruktivt med at udvikle Farstrup Comfort Center til at blive en af landets førende butikker indenfor komfort til kroppen, med fokus på at kunne dække vores kunders individuelle ønsker og behov for optimal sidde- og liggekomfort.

Specialiseret service

Hos Farstrup Comfort Center er service nøgleordet og vi har valgt at specialisere os i salg af de ergonomiske Farstrup Comfort lænestole, Carpe Diem Beds og Jensen senge. Vi er Jyllands største specialbutik for Farstrup Furniture hvilestole og Jensen Senge.

Erfaring og ekspertise

Med tiden har vi fået et netværk af kunder udover hele Danmark såvel som i vores nabolande. Indehaver Kim Damsgaard har været i branchen siden 1996.

Gratis levering og montage

Farstrup Comfort Center bringer ud i hele Danmark og på alle etager og transporten foregår med vores egen montør. Vi leverer og monterer gratis og tager gerne det gamle med retur.

Har du brug for yderligere information eller anden råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte os og få en snak med en faguddannet medarbejder. På kontaktsiden er det muligt at sende en mail eller rekvirere brochurer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *