Dobbelt sidemarkise til vores åbne terrasse

Hvor har det irriteret mig at vi ikke kunne sidde ude, når vinden kom fra bestemte retninger, det var umuligt, og koldt tillige med. Jeg havde fået at vide at man kunne få en slags læhegn som man kaldte en sidemarkise, som jeg så begyndte at lede efter – jeg havde faktisk brug for en dobbelt sidemarkise – og den måtte gerne være til at skubbe væk eller på en eller anden måde fjerne når vi ikke havde brug for den på terrassen. Jeg kom ind på en hjemmeside der hed moogio.dk og her var der lige det jeg søgte. Jeg kunne få den i den størrelse der passede mig, i den farve jeg ville have, og så kunne den rulles sammen – det vil sige, den blev trukket ind i et hulrum i stangen – så når den ikke blev brugt, var den usynlig.

Sidemarkiser

Der findes jo mange forskellige markiser, og de fleste af os tænker nok på dem der hænger ud fra væggen – det ville også tage sollyset, men vi havde brug for at vinden blev taget, så vi kunne nyde vores terrasse i de mange dejlige timer, hvor det måske lige blæste rigeligt til at vi kunne sidde ude – Vores nye dobbelt sidemarkise, er allerede taget i brug, og den har da også allerede gjort at vi har siddet ude og kunnet grille og spise ude uden af fryse og uden at servietterne fløj hen af fliserne. Jeg er virkelig glad for min nye dobbelte sidemarkise, der har forlænget min tid på terrassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *