Balusterhegn som elegant og sikker løsning

Med et balusterhegn som facadehegn kan du løfte ethvert område, både bygninger og omgivelser, og skabe et både elegant og sikkert førstehåndsindtryk. Balusterhegn er et systemhegn, der fås i både standard og specialmål og kan sammensættes på mange forskellige måder for at skabe den perfekte løsning til ethvert industrielt område eller andre områder med særlige formål.

se mere her, få et tilbud, Bliv ringet op, mere info her

Et balusterhegn er et systemhegn, der kan hegne et område ind hurtigt og effektivt. Hegnet er sammensat af forskellige segmenter og fås med mange forskellige slags porte og låger og kraftige stolper.

Hegnet er udført i svejste profiler og monteres på nedstøbte stolper med rustfrie beslag og skjulte samlinger, hvilket giver en højere sikkerhed. Det er også vanskeligt for ubudne gæster at forcere hegnet. Derfor er balusterhegn et populært valg i både private og industrielle områder, hvor sikkerhed er vigtigt.

Balusterhegn kan tilpasses omgivelserne og bygningerne med en farve, som klæder området. Hegnet kan leveres i alle RAL farver, stolperne ligeså. Dette gør det muligt at tilpasse hegnet til omgivelser og bygninger og skabe de perfekte rammer for ethvert industrielt område eller områder til særlige formål. Skal hegnet være en del af virksomhedens brand, kan dette lade sig gøre med et farvevalg, der klæder firmaet.

Ved at vælge stolper i samme farve som hegnet opretholdes det stilrene udtryk og giver en samlet flot løsning. Hegnet kan også tilpasses med forskellige slags porte og låger for at give en enkel og elegant adgangsløsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *