Andreas Hansen Denmark A/S – Fra lille familievirksomhed til en moderne produktion og grossistvirksomhed

Andreas Hansen Denmark A/S har en lang og spændende historie, der går tilbage til 1949, hvor firmaets grundlægger, Andreas Emil Hansen, startede en lille familievirksomhed med eget væveri i den lille by Frederiks ved Karup. Andreas Hansen var en visionær mand, der havde en passion for tekstiler og kvalitet, og hans drøm var at skabe en virksomhed, der ville sætte nye standarder for tekstilindustrien. læs mere om andreas hansen gardiner.

Gennem tiden har Andreas Hansen Denmark udviklet sig fra en lille familievirksomhed til en moderne produktions- og grossistvirksomhed med domicil i Viborg. Produktionen af metervarer foregår i Kaunas i Litauen, hvor Andreas Hansen samarbejder med og indkøber hos Europas markedsledende tekstilproducenter. Dette sikrer, at slutprodukterne altid er af højeste kvalitet og stilfuldt design.

De senere år har Andreas Hansen speedet op og producerer også gardiner på mål efter kundens specifikke ønsker og behov. Derudover har Andreas Hansen også en flot serie af tekstilduge i sortimentet. Alle produktionsprocesser sker under løbende hensyntagen til miljøet og klimaet.

Andreas Hansen tilbyder en bred vifte af produkter, der er skræddersyet til kundens behov og deres stilsans. Deres produkter sælges gennem et stort forhandlernetværk i Danmark, hvoraf flere har været kunder helt fra begyndelsen og skabt en langsigtet og tæt relation med Andreas Hansen Denmark A/S.

Andreas Hansens produkter er kendt for kvaliteten, holdbarheden og det elegante design, der er et kendetegn på Andreas Hansens DNA. Det er en virksomhed, der lægger stor vægt på miljømæssig bæredygtighed, kvalitet og personligt engagement. Andreas Hansen Denmark A/S er en virksomhed, der stiler mod, at deres produkter skal være fremtidssikrede, robust og tidsløst i design, så de passer ind i enhver stil og tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *